‘Twerk’ në mes të skenës, Dafina dhe Tayna ‘çm.endin’ publikun me këtë performancë

Dafina Zeqiri dhe Tayna kanë dhënë performancë të ‘nxehtë’ para publikut.
Dafina Zeqiri dhe Tayna ditë më parë publikuan duetin “Bye Bye”, i cili menjëherë është shndërruar në

hit.Mbrëmë, dy artistet kanë performuar bashkë në një skenë, duke dhuruar performancë plot energji.
Të veshura shkurt, Dafina dhe Tayna bënin lëvizje pr ovokuese në skenë dhe tundnin të pa smet me ‘twerk’ kliko re/kl,amën dhe shiko vide,on më poshtë.