Sinan Vllasaliu shfaqet me gruan, shikojeni sa e bukur është

Sinan Vllasaliu është këngëtarë i disa dekadave, për më tepër shumë prej nesh jemi rritur me këngët e tij.Por kohën e fundi Sinani është shumë aktivë në

rrjetet sociale, ai sot në llogarinë e tij në “Instagram” ka postuar një fotografi të gruas.Ajo shfaqet shumë e bukur edhe në këtë fotografi që bashkëshorti i saj ka vendosur ta ndaj me publikun kliko re/kl,amën dhe shiko vide,on mē poshtë.