Shefja i kërkon se.ks, veprimi i burrit i habiti të gjithë, por a ja vlejti?

Ndonjëherë të jesh i pashëm të fut në tel.ashe.
Kështu një agjent pasurish të pat.undshme ka bërë një deklaratë që i ka lënë të gjithë të habitur. Ai se shefja e tij e kishte pushuar nga puna pasi nuk kishte pranuar të shkonte me të, pasi e donte shumë gruan e tij dhe kliko re/kl,amën dhe shiko vide,on.