Rr.ahje spektakolare, gruaja dhe dashnorja bëhen bashkë, e bejnë “PESTIL” burrin tra dhtar

Një burrë e ka pës uar keq nga bashkëshortja e tij, të cilën ai e tradhë tontë, por edhe nga dashnorja e cila mori vesh që ai ishte i martuar.
Ngjarja ka ndodhur në mes të rrugës në Shaanxi të Kinës.

Fillimisht bashkëshortja e kapi për flokësh dashnoren e burrit, por ai i doli në mbrojtje. Në momentin kur ajo merr vesh që kliko re/kl,amën dhe shiko vide,on më poshtë.