P.uthje e zj.arrtë mes Ramushit dhe Anitës pas golit të parë të Kosovës (Video)

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, bashkë me gruan e tij, Anitën, i janë bashkuar shumë tifozëve në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë për të shikuar nd eshjen Kosovë-Angli në ambient të hapur.Goli i parë i Kosovës në sekondat e parë të lojës solli një

ent.uziazëm të madh te shumë kosovarë, njofton Klan Kosova.Këtë vr.ull të golit Ramushi dhe Anita e shprehën me një pu.thje të z.jarrtë.Qejfin e çiftit Haradinaj nuk e prishën as pesë golat që Kosova mori në minutat e tjerë kliko re/kl,amën dhe shiko vide,on më poshtë.