Njihuni me femrën më të fiksuar pas opera.cioneve, është një “skandal” i vërtetë

Oper.acionet plastike tanimë janë diçka që shumë njerëz i bëjnë, kush për të rregulluar ndonjë difekt të fytyrës e kush për të rregulluar pjesë të tjera të trupit.

Por ka nga ata të cilët vërtetë e kanë ekzagjeruar pasi kanë ndërhyrë në shumë pjesë të trupit të tyre, e për më tepër kanë bërë zmadhime gji.gande kliko re/kl,amën dhe shiko vide,on më poshtë.