Nje fotograf postoi foton e mjekut që flinte në punë por nuk e priste çfarë do të ndodhte më pas në mbarë botën me foton e tij

Një fotograf meksikan ka postuar një fotografi të një mjeku te cilin e ka zene gjumi në punë,për ta sulmuar atë. Papritur, posti terhoqi vemendjen e mjekëve në mbarë botën,te cilet postuan fotografi të tyre duke fjetur në punë për të na treguar një mesazh!

Në Monterrey, Meksikë, një mjeke eshte fotografuar duke fjetur në tryezën e punes, ndërsa ishte ende turnin e saj kliko re/kl,amën dhe shiko vide,on.