Lajmërohet Petra Z, pas blerjes së Mercedesit nga Loredana dhe Mozzik

Pavarësisht kësaj, dy ditë më parë çifti Mozzik dhe Loredana treguan blerjen e tyre të re, që ishte një Mercedes në vlerë prej 220 mijë dollarë, por kjo gjë ka bërë që çifti zviceran të reagojë sërish.Loredana Zefi pretendohet se u ka marrë çiftit zvicëran afro 900 mijë franga nga çifti zviceran kliko re/kl,amën dhe shiko vide,on më poshtë.