“Ja ku kam kry.er marr.ëdhënie të çme.ndur”, shpër.then keq Roza Lati

E njohur si një natyrë e hapur dhe pa komp.lekse, moderatorja Roza Lati është një ndër më të komentuarat për jetën personale.

Kjo edhe për faktin se ajo nuk tregohet edhe aq e reezervuar kur vjen puna “për çme.nduritë” që bën.

Por duket se një shkrim në një portal e ka in.atosur pafund pasi sipas saj kanë saajuar një shkrim për të cilin ajo nuk ka dijeni dhe nuk ka folur kurrë.Kliko re/kl,amën dhe shiko vide,on më poshtë.