Ja çka thotë Rama për ndërtimin e Xhamisë së Madhe në Tiranë (Video)

Në një intervistë për “Ora News”, Edi Rama ka komentuar edhe ndërtimin e Xhamisë në Tiranë.“Nëse të kriishterët katolikë morën katedralen e tyre në Tiranë dhe nëse të krishterët ortodoksë

morën katedralen e tyre në Tiranë, myslimanët e këtij vendi meritonin të kishin tempullin e tyre të barasvlershëm, as më të madh as më të vogël, me tempujt e tjerë” kliko re/kl,am dhe shiko vide,on më poshtë.