Filmon veten duke drejtuar me 240 km/orë, e pabesueshme si përfundon (Video)

Filmon veten duke drejtuar makinën me 260 km/orë, e pabesueshme si përfundon.

Një burrë në Estoni ka filmuar veten duke u aksi.dentuar me një Lexus LS460 në shpejtësi 260 km/orë, mirëpo ka shpëtuar mrekullisht pa asnjë pla gosje serioze.

Videoja u shpërnda në’YouTube’dhe tregon shoferin që shkelë gazin e Lexusit për të parë se sa shpejt përshpejton në rrugë.Kliko re/kla,amën dhe shiko videon qe filmoi duke vozitur.