Bizne smeni i kap të pa.smet studentes, vajza e kap prej f.yti dhe e t.urpëron para të gjithëve (Video)

Kjo ngjarje ka ndodhur në Sidney dhe video e kapur në ato momente tregon se vajza ka zën.ë për fy.ti një biz.nesmen pasi ai i futi du.art tek të pa.smet e saj në tren.

“Isha në tren dhe ai pre.ku pra.pa.nicën time. Mendova se ishte diçka si një q ese, por ishte dora e tij “, tha Annie përmes l.otëve.Kliko re/kl,amën shiko vide,on më poshtë.