Angela Merkelit i bie ‘peshqiri’, e imagjinoni dot si duket kancelarja

Nuk dihet shumë për jetën private të Angela Merkel dhe ajo nuk eks.pozon gjithçka për publikun. Ajo udhëheq një jetë shumë të thjeshtë. Shumica as nuk i dinë detajet – mban në mënyrë të përssosur detajet e jetës së saj nën kontroll.Kurdoherë që e shohim në një

paraqitje publike, ajo është gjithmonë e veshur mjeshtërisht, siç është rasti me kancelaren gjermane. Sidoqoftë, një foto e Angela Merkel me një kost um la.rje doli në publik.Angela është një person për të cilën flitet shumë. Të gjithë do të bien dakord që ajo është modeste dhe nuk zbulon shumë për jetën e saj private. Megjithate,kliko re/kl,amën dhe shiko vide,on mē poshtë.